ZANON vezeték nélküli eszközök

Egyedülálló újdonsággal rukkolt elő a Zanon az idei szezonra. A jól ismert olasz márka magas minőségű metszőollóiról és kötözőiről híres a hazai piacon, melyek pneumatikus és elektromos verzióban már rég óta elérhetők.

Idén, elsőként a szegmensben, akkumulátoros kivitelben dobták piacra a kötözőket és a metszőollókat, hogy még kényelmesebbé tegyék a metszési és kötözési munkálatokat. Ezek a vezeték nélküli eszközök a jól ismert minőségben és hatékonysággal segítik a gazdákat, hogy minél gördülékenyebben menjen a munka.

Az ZM 25 névre keresztelt olló 3 akkumulátorral érkezik, melyek gyors töltéssel 1,5 óra alatt feltölthetők a 3 kiállású akkumulátor töltővel. A 3 db Samsung LI-ION akkumulátort (16,8 V / 2,5 Ah) felváltva használva az eszköz egész napos munkavégzésre képes. Potméter vezérlésű vágási technológiájának köszönhetően igény szerint szabályozhatjuk a vágás sebességét. Két állásban rögzíthető pengenyitás:  15 vagy 25 mm, így tökéletes a szőlőültetvények vagy kisebb ágvastagságú növények metszéséhez. A hordozótáska tartalma: 1 db vezeték nélküli olló, 3 db akkumulátor, 1 db akkumulátor töltő.

A ZL 25 vezeték nélküli elektromos kötöző elődjéhez hasonlóan, szintén egész napos munkavégzésre képes a csomagban található akkumulátorokkal. 5x gyorsabb a munkavégzés a kézi kötözéshez képest. 4 kötözési mód közül választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbet, 5-7-11-15 fordulatot teker az eszköz. 90 m kötöző zsineg található 1 tekercsen, ami 700 kötözésre elegendő és 2 típusban rendelhető, műanyag, vagy lebomló verzióban. Ergonomikus kialakítású markolata különösen kiegyensúlyozott, kellemes fogást biztosít.

A hordozótáska tartalma: 1 db kötöző, 2 db tekercs kötöző zsineg, 2 db akkumulátor, 1 db akkumulátor töltő. Az ollóhoz hasonlóan ez is csúcsminőségű Samsung akkumulátorokkal van felszerelve.

Az ergonomikus kialakítás mellett a gépek 1 kg alatti súllyal rendelkeznek, ami nem elhanyagolható szempont az egész napos munkával számolva.

Az olló és a kötöző rendkívül kedvező árakon elérhető, a piacon lévő más elektromos eszközökhöz képest! Kérje ajánlatunkat az info@dapker.hu e-mail címen, vagy keressen minket az AgromasExpon, ahol személyesen is megnézheti a termékeket.


Ossz meg minket:

Kövess minket:

Cím
2030 Érd
Bajcsy-Zsilinszky út 41.

Kapcsolat
Telefon: +36 23 376 052
Email: info@dapker.hu

Thanks for filling out form!
ZANON vezeték nélküli eszközök