Agrofer TE/80 saraboló

Agrofer


Az Agrofer TE/80 prémium minőségű anyagokból készül, strapabíró és moduláris kialakítása különbözteti meg, más, a piacon jelen lévő termékektől.  Bármilyen ültetvényben használható, ahol a növénykultúra jellege ezt lehetővé teszi. 

Különböző adapterek széles választéka teszi a gépet rendkívül jól kihasználhatóvá. 

Az alapfelszereltségként érkező saraboló fej segít, hogy mélyen és alaposan megmozgathassuk a talajt az ültetvény sorainak közvetlen közelében, nem csak a gyomnövényeket pusztítva el ezzel, de a rágcsálók által használt járatokat és alagutakat is megsemmisíti, megvédve ezzel a növény gyökereit. 

Alapfelszereltségként munkahengerrel működtetett kivitelben készül, és maga a saraboló egység különböző munkagépekre is felszerelhető, hogy egy menetben végezhessünk el több munkát az ültetvényünkben.

A kitérést pálcás érzékelő biztosítja, megbízható és precíz kitérést biztosít még kis méretű növényzet esetében is, vagy szűk tőtávoknál (min. 50 cm).


További opciók:

Tárcsa a saraboló mellé; 2 db csipkéstárcsa; Hidraulikus szögállítás; Ujjas gumitárcsa; Ekefej; Első kapaA termék a következő kategóriákba tartozik:

Soraljművelők  

A termék a következő csoportokba tartozik:

Kertészet   Ültetvény  

Ossz meg minket:

Kövess minket:

Cím
2030 Érd
Bajcsy-Zsilinszky út 41.

Kapcsolat
Telefon: +36 23 376 052
Email: info@dapker.hu

Thanks for filling out form!