Valpadana 7000-9000 széria

Valpadana

Öszkerék meghajtású, megfordítható üzemmódú ültetvénytraktor

Fülke nélküli
Teljesítmény: 77


                                                                                                                                                               valpadana_logo


A Valpadana 7000 és a Valpadana 9000 sorozat teljes mértékben kiegészíti a Valpadana kínálatát a kompakt, azonos kerekes speciális traktorok 70-102 lóerős szegmensben. A sorozat összes modelljét új Deutz TCD L4, 2.9 l-es négyhengeres turbómotorok hajtják, amelyek megfelelnek a 3B / Tier 4 káros anyag kibocsátási előírásoknak a dízel oxidációs katalizátor (DOC) rendszer segítségével. A 7075 és 7085 modellek 70, illetve 76 lóerő teljesítményűek. A Valpadana 9000 sorozat az egyforma kerekű ültetvény traktorok csúcsát képviseli teljesítmény szempontjából. A 90105 és 90115 modellek 95 és 102 lóerő teljesítményűek. Mind a fülkés illetve fülke nélküli változatok ergonomikus kialakításúak a vezető kényelme érdekében. A vezetési pozíció a felhajtható pedálokkal néhány másodperc alatt, könnyen és egyszerűen megfordítható. A Valpadana 7000 és a Valpadana 9000 sorozatokat úgy fejlesztették ki, hogy a mezőgazdasági termelők számára professzionális megoldást kínáljanak, valamint kielégítsenek minden felmerülő speciális igényt. Kifejezetten a gazdák igényeihez tervezett traktorok ideálisak zöldség ültetvények, gyümölcsösök és szőlő ültetvények karbantartására.

Mindkét sorozat azonos méretű kerekekkel és megfordítható üzemmóddal készül két változatban:

IS - első kerékkormányzás

Az IS verzió négy azonos méretű kerékkel, első kerékkormányzással és megfordítható vezetési helyzettel rendelkezik, így tolató üzemmódban könnyen működtet olyan munkagépeket, mint például targoncavillákat, ág aprítógépeket illetve elülső kaszákat vagy szárzúzókat. Rendkívül alacsony súlypontja lehetővé teszi, hogy a traktor teljes biztonságban dolgozzon meredek lejtőkön, például teraszos mezőkön és domboldalakon.

AR - törzscsuklós kormányzás

Az AR verzió négy azonos méretű kerékkel, törzscsuklós kormányrendszerrel és megfordítható vezetési helyzettel rendelkezik, amelyek miatt ezek a traktorok ideálisan alkalmasak hátrameneti üzemmódban történő működésre keskeny sorokban. Ennek a változatnak egyetlen kardántengelye van, amely a motort a sebességváltóval köti össze, így ez rendkívül szűk belső fordulási sugarat eredményez.

A Valpadana 7000 és a Valpadana 9000 sorozat összes verziója négy szinkronizált sebességfokozattal és négy csoport váltóval rendelkezik. A váltóegység rendelkezik egy szinkron irányváltóval is, amely 16 előre- és 16 hátrameneti fokozatot biztosít, 800 m/h-tól egészen 40 km/h-ig terjedő sebességtartományban. A szinkron irányváltóban egy tengelykapcsoló nyomógomb (De-Clutch) található, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a tengelykapcsoló pedál használata nélkül automatikusan előremenetet vagy hátramenetet kapcsoljon. A műszerfalba integrált potméter lehetővé teszi a tengelykapcsoló reakció idejének a munkakörülményekhez történő igazítását. Az összes sebességváltó kar a forgózsámoly közepén helyezkedik el, hogy az üléspozíciót kényelmesen lehessen előre és hátra forgatni. A differenciálzár és a négy kerék hajtás elektrohidraulikusan kapcsolható a műszerfalon található nyomógomb segítségével. Továbbá a műszerfalon lévő nyomógombbal kapcsolható az elektrohidraulikusan vezérelt kardántengelyhajtás sima és modulált bekapcsolása, ami biztosítja a munkaeszközök lágy indítását. A Valpadana 7000 és a Valpadana 9000 traktorok 1”3/8 méretű kardánkihajtással rendelkeznek, 540/540E ford./perc áll rendelkezésre, plusz egy sebesség arányos hajtás.

A kormányművet és a kihelyezett hidraulikavezérlő szelepeket két külön szivattyú működteti, 25 és 50 l/perc áramlási sebességgel. A nagy kapacitású olajtartály és a hőcserélő hatékonysága miatt, ezek a traktorok, ideálisak a hidraulikusan működtetett munkaeszközök használatához. A teljesítmény és a hatékonyság javítása érdekében, a traktorok legfeljebb négy kettős működésű és két egyszeres működésű kihelyezett hidraulikavezérlő szeleppel felszerelhetők, amelyekből az egyik szabályozható áramlású, hidraulikus motorok használatához. Az összes kihelyezett szelepet elektronikusan vezérelhetjük egy Joystick segítségével, amely ideális hidraulikus munkaeszközök, például targonca villák vagy akár csonkázók vezérlésére.

A termékcsalád minden modellje hidraulikusan működtetett olajfürdős tárcsafékekkel rendelkezik, amely egyidejűleg mind a négy keréken biztosít hatékony fékezését, a maximális biztonság érdekében terepen és közúton egyaránt.

A termék a következő kategóriákba tartozik:

Traktorok  

A termék a következő csoportokba tartozik:

Ültetvény  

Ossz meg minket:

Kövess minket:

Cím
2030 Érd
Bajcsy-Zsilinszky út 41.

Kapcsolat
Telefon: +36 23 376 052
Email: info@dapker.hu

Thanks for filling out form!